Storingen & Reparaties

Voor storingen aan uw garage- of bedrijfsdeur kunt u ons 24 uur bereiken op het telefoonnummer 033-2990116. Wij zullen ten alle tijden zo snel mogelijk proberen langs te komen en het probleem te verhelpen. Indien de schade of storing te groot is, voeren we een noodreparatie uit en nemen we de schade op. Aan de hand van de schadeopname maken we een offerte voor u op zodat u inzichtelijk heeft wat de kosten zijn om de deur zo spoedig mogelijk te laten repareren.

We hebben een grote voorraad aan materialen, hierdoor hebben we zo goed als geen levertijd en kunnen wij u snel van dienst zijn.

Heeft u een storing of aanrijschade? Dan kunt u ons altijd (vrijblijvend) bellen of mailen, we helpen u graag!

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om uw deur in goede conditie te houden maar ook voor de veiligheid van u en/of uw personeel. Door kleine reparaties tijdens het onderhoud uit te voeren, kunnen we grote onvoorziene kosten of stagnaties op de werkvloer voorkomen.

We kijken uw deur vakkundig na d.m.v. een onderhoudslijst en noteren de eventuele mankementen of schades. Indien noodzakelijk nemen wij onze hoogwerker mee. Na de onderhoudsbeurt zetten we alles op een rijtje voor u. is de deur in goede staat? Dan is er niets aan de hand. Bij mankementen of schades maken wij een offerte en bespreken we dit met u. Hierdoor heeft u inzichtelijk wat de status is van uw deur en proberen wij er voor te zorgen dat u zo min mogelijk onvoorziene kosten krijgt aan uw installatie.

Onze onderhoudscontracten worden op maat gemaakt, zo kunnen we altijd een passende aanbieding voor u maken.

Voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.